Відбулася робоча зустріч представників Малинського фахового коледжу та Центру національної інвентаризації лісів (ЦНІЛ)

03/08/2023 -

Начальник ЦНІЛ Андрій Шамрай прочитав студентам-лісоводам та викладачам коледжу ознайомчу лекцію, присвячену актуальним питанням, щодо порядку проведення національної інвентаризації лісів, визначення основних таксаційних показників при проведенні інвентаризації, а також ознайомив з програмним забезпеченням, яке використовується при зборі польових даних.

🌲Майбутні лісівники відвідали інвентаризаційні ділянки, що знаходяться в лісових масивах філії Радомишльське ЛМГ ДП «Ліси України» та власноруч долучилися до процесу збору польових даних, визначенні основних таксаційних показників та внесення їх до програми збору даних.

✅Це була відмінна можливість об’єднати теоретичні знання та практичний досвід у сфері лісового господарства.

✅Ми переконані, що співпраця між молодими та амбітними студентами-лісоводами відкриє нові горизонти для українського лісового сектора. Саме тому ми плануємо здійснювати такі зустрічі регулярно, стимулюючи обмін знаннями та ідеями.

🤝Дякуємо керівництву Малинського фахового коледжу та всіх учасникам за активну участь та зацікавленість у розвитку національної інвентаризації лісів України.